Странице

Intervju sa mladim talentima #7




Zdravo pametni svete, vaša štreberka ovde!
Pa evo ga, konačno smo došli i do kraja ove serije postova. Ovo su poslednje dve devojke sa kojima ću raditi injtervju. Mada, planiram da napravim seriju postova koji će uključivati intervjue sa raznim poznatim ličnostima. Pokušaću da se više posvetim tome jer me je to ovih poslednjih mesec dana jako usrećivalo i držalo raspoložnom. Kada krene prvi intervju (koji ne obuhvata devojčice) onda ću smisliti kako će se zvati serija postova, ali do tada ću moći da se divim mojim dosadašnjim radovima :).

Emilija Milenković 

Odlična učenica Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Požarevcu. Učestvovala je na brojnim takmičenjima na kojima je osvojila više od trideset diploma. Voli da čita - pročitala je više od 150 romana. Tečno govori engleski i francuski jezik, a španski uči samostalno. Bila je polaznik Letnje Naučne Škole programa u Petnici 2015. godine.

1. Pročitala si više od 150 romana što je više nego zavidno, da li bi mogla da nam kažeš koji ti je omiljen?
 -Uff, teško da bih mogla da izdvojim samo jedan. Čitala sam romane raznih žanrova i svaki je poseban na svoj način. Toplo preporučujem serijal "Noćna škola" od K. Dž. Doerti, "Darovitu" Kristin Kešor, "Triologiju magle" Karlosa Ruisa Safona, " Hobita" Dž. R. R. Tolkina...

2. Koliko jezika govoriš i koji ti je najdraži?
-Tečno govorim engleski i francuski, koje sam učila u školi, samostalno učim italijanski i španski, a u gimnaziji ću učiti i nemački. Iako ga nisam skroz savladala najdraži mi je španski.

3. Koliko diploma imaš :)?
- Sa takmičenja imam 32 diplome, a tom broju bih dodala i diplomu sa literarnog konkursa i Vukovu diplomu. Nadam se da ću osvojiti i nekoliko diploma i pohvalnica iz srednje škole.

4. Koje takmičenje će ti ostati u najboljem sećanju? 
-Repiubličko takmičemnje iz istorije u sedmom razredu. U Krupnju sam postigla najveći uspeh osvojivši treće mesto. Srećnijeg deteta od mene nije bilo kada sam saznala rezultat, koji sam postigla vrednim radom.

5. Šta voliš da radiš u slobodno vreme?
- U slobodno vreme volim da se nađem sa drugaricama, čitam knjige, gledam serije i filmove...ali sve zavisi od raspoloženja.




Enea Radulović 

Učenica Osnovne škole " Banović Strahinja" u Beogradu. Voli da zabavlja drugarice tako što glumi druge osobe. Osim kroz glumu, svoju umetničku crtu izražava i kroz crtanje. Osim toga voli sport i aktivno se bavi plivanjem. Voli matematiku i računare.

1. Kada si shvatila da imaš dara za imitiranje drugih ljudi?
- Od malena sam volela da glumim roditelje, učiteljice i tada sam saznala :).

2. Šta misliš, šta je najvažnije kod slikanja?  Kako možemo dobiti savršenu sliku?
- Savršena slika? Pa ne znam. Sve zavisi od toga šta slikate i kako ste želeli da to ispadne. Savršena slika može značiti slika nečega što vole.


3. Koliko dugo se baviš plivanjem?
- Ovo mi je sedma godina :).

4. Da li si se u prošlosti bavila još nekim sportom osim plivanja?
- Bavila sam se još i odbojkom, zumbom, korektivnom gimnastikom, i baletom u vrtiću.

5. Koji ti je omiljeni predmet u školi?
- Istorija



I to je to za ovaj post, nadam se da ste uživali a mi se vidimo u sledećem :)...



2 коментара:

  1. Toliko m je žao što je ovaj serijal postova gotov, baš sam uživala jer si postovljala veoma zanimljiva pitanja a i devojke su bile sjajne. ☺❤ Jedva čekam da kreneš sa još intervjua iako mi nije potpuno jasno koga ćeš intervjuisati, samo što što pre. :D ❤❤❤
    <333333333333333333333333333333333

    💝 eslyisworldview.blogspot.rs 💝

    ОдговориИзбриши