Странице

Hello August goodbay July...

Zdravo pametni svete, vaša štreberka ovde!
I još jedan mesec je iza nas. Za mene, mesec odmora i opuštanja od svih prošlih meseci kada smo užurbano išli u školu i učili za sva silna ispitivanja i kontrolne. Ali i mesec koji će me, zajedno sa avgustom, psihički spremiti za sve ono što me čeka za ovu školsku godinu. I ako je moja generacija ove godine završila osmi razred i imala svoju malu maturu ja ću spremno dočekati svoju iako malo kasni :). U avgustu me čeka mnogo priprema i ostalih stvari vezanih za školu i vannastavne aktivnosti tako da pretpostavljam da će svaki dan biti ispunjen i pun obaveza koje treba odraditi.

Slika sa interneta


Jul sam sveukupno, provela odmarajući. Čitala sam lektire koje ću raditi u ovoj školskoj godini, ali sam takođe i krenula da čitam knjige koju sam uzela na svoju ruku. Trudila sam se da redovno zapisujem stvari koje sam pročitala u moj dnevnik čitanja, ali sam i krenula da vodim svoj drugi privatni dnevnik. Provodila sam dosta vremena sa svojom porodicom pričajući i igrajući društvene igre (naročito Kapital)... Svakodnevno smišljam ideje za nove postove i moja radna verzija svakim danom postaje sve veća i veća. Takođe, polako počinjem da u moj planer popunjavam ideje za DIY koji možete očekivati drugom polovino Avgusta. Pa sam počela praviti i Wish list-u vezanu za sav školski pribor koji će mi biti neophodan. Ukratko: ustala sam iz kreveta i krenula sa spremanjem za naredni mesec kao i period koji me očekuje.



Jul je takođe predstavljao mesec u kome sam napokon odlučila da krenem sa snimanjem videa na mom kanalu vezanom za rad zadataka iz matematike. Mala matura koja dolazi sledeće godine predstavljaće veliku prepreku za male maturante, u koje inače spadam i ja, pa sam odlučila da pokušam da olakšam i sebi i njima celokupan proces učenja. Veliki deo prethodinih dana mi je prošlo u rađenju zadataka, smišljanju teksta, snimanju i editovanju videa koje trebam da izbacim na moj youtube channal. Inače video koji sam izbacila juče se zove Brojevi i operacije - O brojevima pa ga možete pogledati :).



U ovom mesecu sam napokon odgledala film "Harry Potter and Half-blood prince", "Harry Potter and the Deathly Hallows part 1and part 2" i oduševila sam se. Pre par godina sam uvek čekala da na B92 stave i ove tri epizode ali pošto se to nikada nije desilo odlučila sam da ih sama potražim na internetu. Takođe sam pogledala film " X+Y", "Paper Towns" i "Expelled". Što se tiče serija vratila sam se svojoj nesuđenoj ljubavi "Lost"-u i shvatila koliko sam ga u stvari zaboravila....

Slika sa interneta


I za kraj posta sma odlučila da postavim neke pesme koje sam volela da slušam u toku meseca. Nadam se da ste uživali u ovom postu a mi se vidimo u sledećem...ćao!

1.

Felix Jaehn - Ain’t Nobody (Loves Me Better) ft. Jasmine Thompson



*Inače sam za ovom pesmom naprosto odlepila. Već odavno je slušam ali nikad koliko sad...


                                  2. Zara Larsson - Lush Life 




3. Nikola Rokvic - Zavoli ( OFFICIAL VIDEO 2016 )



4. Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love


5.Måns Zelmerlöw - Heroes







2 коментара:

  1. Vidim da si divno provela prvi deo leta! Tvoj projekat na YouTube-u mi se mnogo dopada, pratim ga, verovatno postoje stvari koje sam vremenom zaboravila.☺♥

    ОдговориИзбриши