Странице

Šta se nalazi u mojoj školskoj torbi? - collab post sa Mihajlom

Zdravo pametni svete, vaša štreberka ovde!
Pre svaga bih želela da se MNOGO izvinim Mihajlu što moj post kasni. Imala sam dosta komplikacija oko rezolucije fotografija, pa onda fotografije nisu htele da se prebace na kompjuter. 
Zatim me je zadesio i manji kvar mog dragog kompjutera tako da se i tom periodu sve urotilo protiv mene. Zbog neuspešnog pokušaja da slikama vratim rezoluciju kakvu stvarno imaju, post će posedovati slike sa interneta. 
I dalje ne mogu da shvatim u čemu je problem ali čim budem shvatila na blog će, kao i obično, izlaziti moje fotografije. Još jednom ću se ovim putem iziniti Mihajlu i preporučiti vam da pogledate njegov post OVDE, jer zaista je sjajan :).



Ja sam inače pristalica rančeva i ako sam u nekom dobu svog odrastanja očajnički želela torbu koja se stavlja preko jednog ramena. Vodila sam diskusiju sa mojom mamom o tome ali koliko god moji argumenti bili dobri, njeni su bili još bolji  pa me je tako na kraju i pobedila i odučili smo da kupimo ranac koji me, btw. odlično služi.
Imam dve pregrade na rancu. Od njih je jedna veća dok je druga manja i one su mi sasvim dovoljne. U većoj pregradi se nalaze moje knjige za 8. razred, sveske, tri pernice (da, dobro ste pročitali: u jednoj se nalazi osnovan pribor za pisanje, u drugoj bojice a u trećoj flomasteri ( ne pitajte zašto! )), flašica vode bez koje nigde ne idem i kišobrančić na rasklapanje za svaki slučaj.



Zatim se u malom džepiću nalaze maramice i Quixx za nos bez kojih ne mogu, ulošci "za svaki slučaj", sjaj za usne, hanzaplast, neka knjiga (ako nemamo neki čas tog dana a morama da čekamo da se završi), slušalice, telefon, gumica za kosu, bela majica za fizičko i to je to :)...

Inače je ovo moja fotografija iz "nekog tamo posta"...

I to je to za ovaj post, nadam se da vam se dopao. Trudim se da češće pišem ali mi škola neda da istrajem u tome. Još jednom, obavezno pogledajte Mihajlov post čiji sam link odstavila na vrhu posta a mi se vidimo u sledećem!

P.S. Hvala vam na preko 20 000 pregleda! Bez Vas ovo ne bi imalo smisla <3



6 коментара:

  1. nema veze anastasijice super post inace najvise mi se svidjaju sveske

    novi post booksdiar.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post! Iako slike neke nisu tvoje odlično si dočarala post sa ovim prekrasnim fotografijama *-*
    Ako imaš vremena posjeti moj blog: This is my life

    ОдговориИзбриши
  3. Sjajn post, uglavnom nosimoniate stvarvuce hehe :D Odfovorika sam ri na mom sajamskom postu na tvoj komentar, pa e mi biti jako drago pohledas, jer sam ti ostabila porukicu :)
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши