Странице

Intervju sa mladim talentima #1



Zdravo pametni svete, vaša štreberka ovde!
Meni je stvarno žao što dugo nisam pisala post, imala sam obaveze i manjak inspiracije, a sam odlučila da napišem intervju koji sam obećala u prošlom. Pa ja ne bih da dužim i što pre bih počela!

Prva devojka koju ću vam predstaviti je Nikoleta Židišić.

Učenica je prvog razreda biligvalnog odeljenja gimnazije Jovan Jovanović Zmaj u Novom Sadu. Od devete godine se bavi preponskim jahanjem-osvojila je dve bronzane medelje kao član reprezentacije na balkanskom šampijonatu. Prošle godine postala je prvak Vojodine u ovoj disciplini, kao i u dresurnom jahanju, a na državnom prvenstvu je zauzela 3. mesto. Bavi se i modelingom.

1. Kada je bio tvoj prvi kontakt sa konjima i kako si ih zavolela?
Moj prvi kontakt sa konjima je bio kada sam imala 5 godina. Na prvi pogled (a i vožnju) sam ih zavolela i znala da ću time da se bavim u budućnosti.

2.Šta jahanje konja predstavlja za tebe?
Jahanje mi ne predstalja samo hobi već i život, postao mi je svakodnevnica toliko, da ne mogu da zamislim dan bez konja. 

3.Koja medalja je za tebe najznačajnija?
Najznačajnija medalja mi je medalja sa državnog takmičenja predprošle godine gde sam osvojila čak prvo mesto!

4. Da li imaš svog ličnog konja ? Ako ga imaš kako se zove i izgleda?
Da, imam svog konja i on se zove Sinsinati, riđe je boje i obožavam ga.

5. Od kada se baviš jahanjem?
Jašem šest godina a preponskim jahanjem se bavim od 2013. godine. Kao što rekoh, jahanje  mi je postala svakodnevnica :).



Druga devojka je Katarina Đukić:

Odlična je učenica Osnovne škole "Đorđe Krstić" u Beogradu. Bavi se manekenstvom. Fotografisala se za časopise, radila reklame i brojne modne revije. Ima i mnoga druga interesovanja: pohađa muzičku školu, svira klavir i peva na mnogobrojnim školiskim priredbama Takođe, jedan vremenski period aktivno se bavila džez baletom. Kada je napunila 13 godina otišla je na kasting "Model Scouting Office" gde je Jelena Ivanović prepoznala njen potencijal. Bavi se modelingom već 2 godine i zaista uživa u tome.

1.Kada si tačno zavolela manekenstvo i počela time da se baviš?
Manekenstvo sam zavolela od svoje 6-te godine, radila sam tada revije i slikala se za mnoge časopise, radila mnoge reklame. Kada je učiteljica stavila moju sliku sa iz novina na sred učionice, svi su se oduševili, a mene je toliko bilo sramota što svi gledaju moju sliku u novinama, pa sam prestala da se time bavim. Inače, što sam više rasla to su mi ljudi više pričali da se time bavim. Otišla sam na kasting i oni su videli moj potencijal. Posle par slikanja i revija shvatila sam da zapravo jesam za to. Bavim se time već 2 godine i za sada ne mogu videti moju budućnost bez manekenstva.

 2. Koja revija će ti najviše ostati u sećanju?
Radila sam puno revija, skoro da ne postoji neki bitniji kreator u Srbiji a da nisam radila reviju za njega/nju. Teško mi je da se odlučim, u svakoj reviji sam uživala. Možda sam se najlepše osećala na reviji kreatora Barona na Serbia feshion week-u, kada sam nosila venčanicu, odnosno, najbitniju haljinu revije. I kada sam na kraju sa Baronom izašla na pistu, jao... taj aplauz nikada neću zaboraviti! Ali kao što rekoh, sve revije su mi drage na svoj način.

3. Da li radiš za neku agenciju ili si samostalna?
Radim za agenciju "Model Scouting Office" već 2 godine. A agencija pripada Jeleni Ivanović.

4. Šta je za tebe idealna odevna kombinacija?
Idealna odevna kombinacija? Pa, ja nemam neki stalan stil. Nekada sam kežual, nekad svečano obučena, nekad sasvim obično i sve to zavisi od mog raspoloženja. Ne volim kič i preterivanje. Volim kada su stvari lepo uklopljenje i u skladu.

5. Koliko dugo sviraš klavir i baviš se muzikom?
Sviram klavir od petog razreda. Mama i tata su mi za Novu Godinu kupili sintisajzer i uz pomoć njega sam zavolela sviranje. Kasnije su mi kupili klavir i na prvi zvuk tona sam se zaljubila. Prvo sam privatno učila da sviram, kasnije uz dosta truda sam upala u muzičku školu. Presrećna sam što znam da sviram ovaj čarobni instrument. 


Hvala ovim divnim devojkama što su izdvojile vreme za mene i moj blog <3.
Nadam se da ste uživali koliko i ja, a mi se vidimo u sledećem postu..ćao!



2 коментара:

  1. Obe devojke su neverovatne, i kroz ova pitanja smo ih malo upoznale i saznale nešto o njima. :) One su u suštini sušta suprotnost, manekenka i sportista, ali su opet toliko slične: obe su jako uspešne, posvećene, trude se, vole ono čime se bave i uživaju u tome. ❤ Jedva čekam sledeće intervjue, postavljala si odlična pitanja. ;* ❤❤❤
    <3333333333333333333333333333333

    💜 eslyisworldview.blogspot.rs 💜

    ОдговориИзбриши