Странице

The Liebster Award #2

Zdravo pametni svete, vaša štreberka ovde!
Iiii danas za vas imam The Liebster Award #2. Ovaj put me je nominovala draga Katie sa bloga All Katie i puno joj hvala na tome. Možda nju znate kao devojku sa bloga Katie's Little Corner ali je ona odlučila da svoje ime promeni u nešto kreativnije, što je i uradila. Ovaj tag ima dve funkcije: prva i najvažnija je vaše uživanje a druga stavka je reklamiranje blogova koji imaju manje od 200 čitalaca. Mislim da je to to od ovog uvoda pa ćemo se brže-bolje baciti na tematiku :).


1. Nabroj nekoliko blogova koje voliš da čitaš!
Pratim i volim da čitam raznorazne blogove, tako da se to s vremena na vreme menja, ali za sada su mi jedni od najdražih: AnjinNađinKatie-n i Višnjin blog.

2. Gde ideš kada si tužna?
Pa, najčešće kada sam tužna sam i poprilično nervozna, tako da se u takvim situacijama trudim da budem izolovana da bih sačuvala sebe i one koje volim od neželjenih situacija. Najčešće odem u sobu gde radim domaći, pišem post, gledam omiljenu seriju i radim još neke stvari koje me smiruju. Ili ako je napolju lepo vreme odem da vozim bicikl jer mi prija kada mi vetar polako pirka u lice i nosi sve loše misli, takođe i jedna duga šetnja može biti od pomoći.




3. Gde nalaziš svoju najveću inspiraciju?
Najčešće je pronalazim na društvenim mrežama, tačnije, na We <3 it-u, Tumbrl-u i Pinterest-u. Ali se često dešava da je dobijem i na nekim mestima na kojima se slučajno nađem (škola, park, dvorište, pa čak i krevet :)).

4. Kad bi mogla da provedeš jedan savršen dan kako bi on izgledao?
Volela bih da ga provedem sa roditeljima i najboljom drugaricom u Španiji. Išli bismo na plažu na kojoj bismo se sunčali i plivali, čitali knjige, jeli sladoled i jednostano uživali. Posle bismo otišli do jednog ogromnog tržnog centra i tamo proveli ostatak dana gledajući film u bioskopu, jeli i razgledali prodavnice. Jer, svaki trenutak proveden sa osobama koje voliš je neprocenjiv <3 :) !




5. Da li si se promenila od kad pišeš blog? Ako jesi kako i koliko.
Ja smatram da sam se promenila, i to dosta. Ne, moj karakrer se nikada neće promeniti i uvek ću biti ona dobra stara Anastasija, ali mogu da primetim mnoge promene u mom načinu gledanja na svet. Samouverenija sam u sebe, više, bolje i kalitetnije pišem, ocene su mi na zavidnom njivou, organizovanija sam i spretnija u izradi DIY-eva :D. Takođe su i svi moji talenti i dobre osobine izašle na videlo.

6. Šta misliš o ljubomori?
Uff, pa ljubomora je neka opasna stvar koja živi u svakom od nas, koja nam upija pozitivnu energiju i ustupa mesto negativnoj. Ali, ljubomora nekada može biti i delotvorna ako se pravilno koristi. Onda budiš svoj takmičarski duh i pokušavaš da budeš bolja. Najveći problem je što pokušavamo da budemo bolji od drugog umesto od samog sebe. Ne treba biti zavidan i treba biti srećan sa onim što danas poseduješ, jer neko nema ni to.

7. Koji je citat na vas ostavio najveći utisak?
O tome sam pričala na prošlom The Liebster Award tag-u OVDE. On glasi: "Svakoga dana u svakom pogledu sve više i više napredujem"





8. Da li uvek imaš vremena za sebe?
Pa, ponekad se desi da imam imam, ali se češće desi da uopšte nemam vremena ni za šta, a kamoli za sebe :D. Tako da odgovor, nažalost, mora biti ne.

9. Šta radiš u slobodno vreme?
Svestrana sam i retko kad radim iste stvari, ali evo primera: sviram gitaru, pišem blog, čitam knjige, vozim bicikl, šetam, gledam filmove, serije, provodim vreme sa porodicom...

10. Da li mnogo brineš o svom izgledu ili ti nije bitno kako izgledaš i kako se oblačiš.
Mogu reći ni jedno, ni drugo. Ne brinem sad nešto mnogo kako sam obučena i ne stojim 2 sata pred ogledalom, ali se trudim da izgledam pristojno i u skladu sa svojim godinama.

I to je to za ovaj post, mi se vidimo u sledećem!


2 коментара: