Странице

Stvari koje možete raditi tokom letnjeg raspusta!

Zdravo pametni svete, vaša šteberka ovde!
Danas za vas spremam post o idejama šta sve to možete raditi tokom narednih dana raspusta. Da ne dužim dalje mislim da možemo početi :)!



- Slušanje muzike ili karaoke veče.
Muzika veoma pozitivno utiče na uklanjanje stresa što je svima nama i više nego potrebno. Kada ste sami u kući možete odvrnuti muziku do daske i praviti koncerte. Naravno, možete i pozvati svog najboljeg druga ili drugaricu i zajdno uživati u opuštajućim moćima koje muzika ima. I slušajte koju god vrstu najviše volite. Ako vam tog trenutka treba da se isplačete pustite neku tužnu baladu i plačite. Verujte mi biće vam neopisivo lakše tako. Posle nje možete pustiti omiljenu pesmu sa predhodne žurke i đuskati. Na vama je kako ćete provesti to veče, ali samo jedno je bitno - neka vam lakne ako je to potrebno i zabavite se. 



- Čitanje knjigaaa.
Da, i to sa nekoliko a :).
Napokon, napokon je došlo vreme kada možemo da čitamo šta želimo i iskloristite to dok možete. Ali naravno čitajte onoliko koliko vam treba i prija. Zaista ne bi bio lep osećaj da vam se knjige smuče jer ste se preforsirali predhodne nedelje pročitavši 2 knjige od 900 strana. A i bilo bi lepo da se pročita neka lektira. Ja njih uopšte ne volim da čitam ali se nekako pripremam za školsku godinu. Već sam napisala spisak i sledeće nedelje planiram da odem u gradsku biblioteku. Možda će mi sad biti mučno ali znam da će mi biti mnogo lakše kada neću morati u toku školske godine pored svih ostalih obaveza da čitam ne tako zanimljivu lektiru, ma u koje god doba školske godine to bilo.



Provedite vreme napolju
Nema veze da li ćete ići u dugu šetnju po svom naselju ili ćete se igrati sa svojim ljubimcem vazno je da se nadišete vazduha i da ne provodite svo vreme kod kuće. Svež vazduh će vam izmamiti osmeh na lice a i osećaće te se srećnom. Ja lično najviše volim da idem u duge šetnje sa mojom najboljom drugaricom i tu aktivnost najviše upražnjavamo posle 6 kada malo zahladni. Smejemo se, pričamo i pevamo celim putem i zaista to ni za šta ne bih menjala. A takođe kvalitetno vreme provodim i sa svojim mačorom Zakom koji je prava maza. Obožavam ga!



- Veždajte i zdravo se hranite!
Kliše! Ali je zaista mnogo važno za naš razvoj. Naše telo će nam jednog dana biti zahvalno što smo pazili na njega. Da ne govorim o tome što se luči hormon sreće kada vežbamo. A i što se zdrave hrane tiče ona je spas za naš organizam. Može biti mnogo zabavno praviti zdrave slatkiše od voća i zdravih namernica. Ništa se ne meri sa hladnom voćnom salatom tokom vrelih dana, zar ne?



- Posvetite se svom hobijima.
Bio to ples, trčanje, pisanje bloga, knjige, snimanja za youtube, sviranje nekog instumenta... Hobiji čine nas nama i nalaze se u velikom delu naše ličnosti. Čine ono što volimo i čine nas srećnima... Zar postoje bolji razlozi od toga :)?




8 коментара:

  1. Jedino sto radim jesto citam knjigeeee po ceo dan! Napokon imam dovoljno vremena za to! Super post!
    https://janead.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Super post draga! Većinu vremena čitam knjige i pišem na blogu tako da, vrlo socijalan život hahah :D Slike su ti predivne *-*
    Novi post -> This is my life

    ОдговориИзбриши
  3. Jaoo, kako slatka maca :)
    Obožavam ljeto jer imam dosta slobodnog vremena, definitivno ću isprobati nešto sa liste :)

    MMara

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман18. јул 2017. 11:04

    Divne ideje.
    Zapratila sam te na blogu,pa ako zelis uzvrati.
    Dreaming of fashion and beauty

    ОдговориИзбриши