Странице

#životjednetinejzderke Slavim Slavu, škola....

Zdravo društvo! Da, znam, nije me bilo cele jedne nedelje, plus još nekoliko dana ali imam ogromne razloge za to. Prvo, želim da vam kažem da sam odlučila da napravim seriju postova koji će se zvati #životjednetinejdzerke. Takav post ću pisati jednom do dva puta mesečno ( kad osetim potrebu ) i u njemu ću pisati o stvarima koje su mi se izdešavale u tom periodu.
 


E sad', kad sedim za lap-topom i pijem toplu čokoladu mogu sve lepo da vam ispričam. Prvi razlog zbog kojeg nisam u skorije vreme napisala post je to što se moj kompjuter pokvario. Da, da... Mislila sam da vam napravim neki post pre moje slave, ali me je kompjuter omeo u tome. Bila sam baš iznervirana jer sam morala da radim neke prezentacije za školu, da pišem post, uređujem neke slike za post koji će biti 1. decembra... ali kompjuter je baš tad morao da me izda. Ali dobro, uzela sam tatin školski lap-top ( on je profesor ) i obavila neke najbitnije stvari ( u tom trenutku ). Uradila sam prezentacije, i držite mi palčeve da dobijem odličnu ocenu.


Druga stvar je ta, što sam u subotu Slavila Slavu, Sveti Arhangel Mihailo. Bilo je stvarno prelepo, sva ta atmosfera, ljudi koji dolaze, pričaju, smeju se. Običaji koji ostanu u sećanju zauvek i prenose se sa kolena na koleno... Jednom reči - savršeno. 
Školske obaveze mi nikad nisu bile veće, svaki dan imam neki kontrolni, ili neko traži usmeno odgovaranje. Svaki dan sam bukvalno po najmanje 3-4 sata nad knjigom. Ali valjda će se i ta borba uskoro završiti. Decembar je na vratima i jedva čekam zimski raspust. Naročito zbog Božićne atmosfere, ukrasa... I da, kad smo kod  zime budite sigurni da ću pisati te neke christmas postove. Naravno, to se i očekuje od mene. :D

 
 
1. decembra vas očekuje iznenađenjeeeee. Veoma sam uzbuđena oko toga, ali vam ništa neću otkrivati do tada. 
Najverovatnije ću ići na sajam nauke tako da ću vam sigurno napisati post o tome...
To je to od mene za sada a mi se vidimo u nekom drugom postu.

P.S. Nemam sada svoj info jer nisam na svom kompjuteru, ali evo vam neka slika koja mi se baš svidela.




2 коментара:

  1. Zaista diiivan blog.
    Preporucicu ga mojoj cerki tinejdzerki.
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala Vam, biće mi jako drago. Volela bih da mi piše i volela bih da razmenjujemo naša tinejdžerska iskistva :D <3.

    ОдговориИзбриши