Странице

Infinity book box - otvaranje februarskog paketića...

Zdravo pametni svete, vaša štreberka ovde!
Danas, kada sam se vratila iz škole, na stolu me je čekao preslatki paketić. Brzo sam završila sve što sam imala i bacila se na otvaranje i slikanje paketića... Pakitić, po meni, nikad nije bio lepši. Mnogo mi se dopada ukras u gornjem uglu, podseća me na miljetance. Mogu samo reći: preslatko...
Samo da napomenem da stranicu od Eme (koja pravi paketiće) možete videti OVDE.





Prva stvar koju sam izvukla bila je pletena navlaka za čaše. Na prvi pogled mi je bilo malo teže da shvatim šta je to, ali sam se snašla.. :). Iskreno, isprva sam pomislila da je to narukvica, ali sam shvatila da je u pitanju grejač za šolju. Meni je ovo baš lepo i ideja je predivna... Ako grešim, i ako je ovo narukvica a ne grejač za šolju ispravite me xD  Zavaljujem dami sa mamulahandmade, grejač/narukvica je divan/divna.



Sledeća stvar koju sam izvukla bili su dugmići u obliku srca. Meni je baš nekako slatko, ali ne znam čemu služe...valjda za neki ukras ili tako nešto. Sve u svemu mnogo je slatko. Hvala Jasmini Petković.


Posle toga sam izvukla dva papirića sa zanimljivim sličicama i jedan duži papirić sa tekstom. Ta dva mala papitića sa sličicama su ustvari EX LIBRIS. Na velikom papiriću imamo šta ustvari znači reč EX LIBRIS i koja je njegova priča...
Pre kada i knjige nisu bile tako uobičajne ljudi su, da bi sačuvali svoje knjige, na korici, ili sa unutrašnje strane lepili Ex libris. To je bila sigurna stvar protiv krađe. Sadržilo je ime ili inicijale vlasnika i neki crtež. Prvi put se Ex libris pojavljuje u istoriji u starom Egiptu između 3300. i 1400. pre hrista. 


Zatim, stvar koja me je posebno iznenadila bila je topla čokolada... Vi ne možete da zamislite moj široki osmeh kad sam je ugledala. Spakovana je u slatku epruveticu.

 
Onda sa izvukla minđuše. Slične ovakve minđuše sam već duže vreme merkala na fb stranici KLIK ali uvek sam govrila: "Posle ću, posle ću..." ali nikad nisam uradila to posle. Sada kad sam ih dobila sam baš zadovoljna...


Zatim sam dobila obeleživač sa zvezdanim nebom i spajalicu koja na sebi ima krofnu. Preslatko.


I poslednja stvar koju sam izvukla bila je knjiga...Skakala sam od sreća kada sam videla koja je to knjiga u pitanju. Knjiga se zove "Marsovac" od Endi Vira, i izašla je prošle godine. Imamo i film na ovu temu koji se idalje prikazuje u bioskopima. Radi se o astronautu koji biva zarobljen na Marsu i tamo preživljava bez rane, vode, drugi ljudi.... Knjiga je akciona i jedva čekam da je pročitam.


Ovaj paketić mi se malo više svideo od pretodnog. Da li ste vi naručili svoj paketić? Ja sam sa mojim veoma zadovoljna. Do sledećeg posta!

22 коментара:

  1. I meni se ovaj paketić svideo znatno više od prošlog. :)
    O ovoj knjizi sam čula mnoge preporuke, nažalost zakasnila sam da naručim za ovaj mesec. :D
    Topla čokolada baš pokazuje koliko pažnje je uloženo u biranje sadržaja paketa. :) <33333333

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Paketić je sladak, mnogo je bolji od prošlog. Ja nisam nikada naručivala ovakve pakete :) Koliko košta ovaj paket sa poštarinom?

    katieslittlecorner.blogspot.com - novi post na blogu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste sladak, i svemu se baš obradujem :) Paketić košta 650 din, ali sa poštarinom to bude oko 900 dinara.

      Избриши
  3. Super post!
    Svidaju mi se stvarcice koje si dobila :) Posebno mi je fora ono pakiranje od vruce cokolade!

    Posjeti moj blog > beimagi.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Mnogo su mi simpatični ovi paketi.☺ Odlična je ideja. Ova topla čokolada je preslatka.♥

    ОдговориИзбриши
  5. Sve izgleda odlično. Ne znam da li je to čudno ali ja nisam toliko zainteresovana za knjige haha :/
    Ipak, drago mi je da se tebi tvoj paket sviđa :)
    xoxo ♥
    ✨ forever-blogm.blogspot.com ✨ - nemoj propustiti naš prvi Forëver Blog Day, koji počinje danas (subota) u 13:00 (ako ti nije jasno o čemu se radi, više informacija o tome možeš pronaći na blogu) ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, naravno da nije čudno što nisi zainteresovana za knjige, svako radi ono što voli....
      Pogledaću...♥ ♥ ♥

      Избриши
  6. Divan paketić, sigurno ćeš uživati u svim svarčicama! :)
    Hvala ti na poseti, pratim te kao što si predložila, sad je tvoj red! <3
    Vesna - Home Chic Club
    http://vesna-kreativnostidrugesitnice.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Super post,obožavam da čitam infinity book box umboxing-e. :)
    Ja sam se dugo razmišljala da li da ga poručim ovog meseca, i iz nepoznatog razloga sam odlučila da ću ovaj put preskočiti. Sada sam shvatila da je to bila prava odluka, jer već imam knjigu "Marsovac". Naravno, sve ostale stvari su savršene. :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A, pa to je onda super,ja sam razmišljala da kupim ovuknjigu ali kad sam je kupila u Infinity-u mnogo sam se obradovala...hvala ti...

      Избриши
  8. Odličan post. Videla sam i čula puno o ovom paketiću od Anje Minić. Ja ga nažalost ne mogu poručiti ali nije bitno. Zaista je bio divan ovog meseca. :)


    www.alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Stvarčice su preslatke! Nadam se da ću uskoro i ja naći vremena i naručiti svoj paketić. :)

    anniesecret24.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Odličan post,jako mi se sviđa.Ako želiš pogledaj moj blog http://doroty4.blogspot.hr/2016/02/bed-time-tag.html i učlani se (uzvraćam)

    ОдговориИзбриши