Странице

Mini haul - Lilly i Avon

Zdravo pametni svete, vaša štreberka ovde!
I danas, po prvi put na ovom blogu...haul, yeeeey! Kada sam išla do centra svratila sam do Lili-ja i poručila sam neke stvari iz Avon-a tako da sam odlučila da vam ih pokažem...Izvinite što oako dugo nije bilo postova, čekala sam da mi dođe Infinity book box ali sam se preračunala sa vremenom. Očekujte taj post sutra ili prekosutra. A sada možemo krenuti sa ovim postom.

1. Avon care cocoa butter rich cream.
Pa ovako, meni krema nikad nije dosta. Obožavam da se mackam, naročito kada kreme imaju miris koji volim. Ova krema je iz Avona i miriše na neki badem ili kakao...nisam sigurna. Lepo se razmazuje i ima 400 ml tako da će mi baš puno trajati. Što je najvažnije, bogata je vitaminom E.

2. Avon senses SPA.


Ovo je mleko za tuširanje koje je kupljeno u Avonu (logično). Ja bih stvarno volela da sada možete da osetite ovaj miris. Ima miris badema i ruže...valjda. Lepo penuša i pakovanje je preslatko.

3. Perceive Avon body lotion.


Perceive krema me je, takođe, baš oduševila. Ona je parfemisana. Miris joj je blag ali diiiivan, a pakovanje izgleda kao da krema košta nekih 720 dinara, a ja sam je uzela na sniženju od 250 dinara. Ima 150 ml tako da će mi manje trajati od one prethodne..

4. BIG & Multiplied Avon volume mascara.



Maskara je iz Avona i crne je boje. Izgled joj je nekako jednostavan ali ujedno i lep. Četkica joj je poprilično velika i odličnog je oblika Mnogo mi se dopada kako izvlači trepavice. Samo sam je nekoliko puta stavila i eto, postala je moj favorit.

5. Avon karmin-Rubi Kiss.



Karmin koji je na slici je mat karmin koji je koralno crvene boje. U nijansi je "Rubi Kiss". Malo je jači pa ću ga koristiti samo za svečanije prilike, tipa rođendana ili nekog slavlja.Ovakav karmin do sada nisam imala u svojoj kolekciji pa mi je drago da sam ga kupila.

6. Avon karmin-Peach Flatters.
Karmin Peach Flatters je istog oblika i izgleda spolja kao Rubi Kiss. Mnogo je blaži i baš mi se dopada. Takođe je mat i iz Avona je (OPET). On spada u nude nijansu i sigurno ću ga puno stavljati zbog njegove prelepe boje.

7. Bioten skin defence.


Ove maramice sam kupila u Liliju ( Napokon nešto da nije iz Avona) i proizvodi ih kompanija Bioten za koju sam čula mnoge pohvale. Divno skida šminku, i preporučujem svima kojima sapunica ide u oči kada skidaju maskaru ili neku drugu šminku. Ovo je pravo rešenje za vas, divno miriše a i savršeno čisti kožu.

8.  Biomelem šampon-moć cveća.



 Meni se ovaj šampon veoma dopada. Kupljen je u Liliju čim je ugledan. Ne znam zašto, ali miris ovag šampona me podseća na Marsmelous (ako se tako piše xD), znate one penaste bombone....e na to me podseća. Mogla bih satima da ga mirišem a da vam ne pričam koliko je posle ovog šampona kosa sjajna i puna volumena.

 9. Baby lips-pink shoch.
Da znam, ovaj baby lips je izašao u prodaju već pre pola godine, ali nisam nikako imala prilike da ga kupim. Kupljen je u Liliju i kao što vidite spada u sedefasto malina nijansu. Ali sada kada ga imam sam presrećna i nisam pogrešila. Miriše na malinu i više mi se sviđa od pink puncha...

10. Vademecum



Dobro, ovo je moj večni favorit i oduvek ga koristim, Kupljen je u Liliju i ovaj je Pro Vitamin. Toplo ga preporučijem....

11. Narukvica sa znakom beskonačno.
Poslednja, ali ne i najmanje važna, narukvica sa mojim omiljenim znakom. Sigurno sada očekujete da pričam kako mi je dečko za dan zaljubljeni (koji sledi) kupio ovu narukvicu. Ali ne, Anastasija je od svoje mame dobila narukvicu, koja je kupljena u Avonu. Sva mi je preslatka sa ovim plavim "krokodilastim" kaišićem i ovim znakom... naprosto je divna. I da, ima poruku i radjena je u akciji Proizvodi za Hrabrost, odnosno Avon akciji Reci NE nasilju u porodici! Tako da ima i tu dodatnu vrednost...

I to je to za danas, sutra ili prekosutra očekujte otvaranje februarskog paketića, a mi se vidimo u sledećem postu....


12 коментара:

  1. Ova narukvica mi se posebno dopada! :) A ove maramice koristim već duže vreme, takođe sve preporuke! :) <3
    I baby lips koristim, oduševio me je miris maline!
    Baš me zanima šta je u februarskom paketiću, nisam imala prilike da ga ovog meseca naručim, pa sam jako znatiželjna. :) <333333

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala ti puno, veruj mi, i ja sam znatiželjna koliko i ti... <333

    ОдговориИзбриши
  3. Ja imam istu ovakvu Avon kupku samo sto je moja u mirisu Indian rituals i stvarno sam prezadovoljna. :)

    Na mom blogu je post "Kako postati lokalna seljanka" pa pogledaj i uclani se ako mozes. :)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Blog ti je stvarno supp<3

    PS.Imas novog clana<3

    Pozz

    Chocolatemuffin555.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post! Baš si lepe stvari naručila, ja ne volim da naručujem, ali često idem u DM pa kupim nešto iz Avona što mi je potrebno. Narukvica je divna! ♥

    katieslittlecorner.blogspot.com - novi post!

    ОдговориИзбриши
  6. Prelijep post,vidjela sam d imamo pra istih proizvoda.Uclanila sam se u tovj blog,zasluzujes to,ako zelis uzvrati :)
    http://beautyworld830.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  7. Divan post! Jako mi se dopada tvoj blog, samo tako nastavi! ♥

    Pogledaj moj blog i učlani se ako želiš ---> innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши