Странице

петак, 16. октобар 2015.

O mojim najdražim filmovima, serijama i crtanim animacijama

Ja sam inače veliki ljubitelj, filmova, cratnih i serija, jer na neki način, uspeju da oraspolože posle teškog dana :). Pre oko par meseci sam dobila DVD-player, jer, otkad znam za sebe, sam imala mnogo CD-ova, i svake nedelje sam dobijala po najmanje 2-3 crtana filma. Takođe, moja mama je oduvek volela da gleda filmove i serije o zombijima, apokalipsama i tako tim stvarima XD . Pošto sam već pokrenula priču o mojoj mami, želim da kažem mamin favorit koji traje već duže vreme, a to je "The Walking Dead".  Američka serija koja priča o tome kako u gradovima nastaje haos kada zombiji oživljavaju ...

A sada, pustimo mamu njenim zombijima i vratimo se mojim favoritima. :D
Prvo ću početi sa crtanim filmovima jer sam ih, kao mala, najviše gledala :) Najviše sam volela da gledam crtane sa kanala: Ultra, Mini ultra, Minimax, Canal D i tako tih kanala.

 1. Sunđer Bob Kockalone
Moj prvi i omiljeni crtani svih vremena je Sunđer Bob. To je najsmešniji crtani film koji sam gledala, i uvek, ali uvek mi izmami osmeh na lice. Želim da izdvojim lika koji mi je najsmešniji, a to je Lignjoslav. On je nekako najsmoreniji i nikoga ne voli. Svi znamo čuvenu rečenicu " A ja mrzim sve vas".

2. Aladin
Taj crtani sam mnogo gledala kao mala, tj. gledala sam onu stariju verziju. A kad sam malo porasla gledala sam noviju verziju koja je stvarno super.


3. Lion king 2 i 3
Crtani je stvarno predivan, najviše u tom crtanom mi se sviđa muzika koja je, stvarno, čarobno urađena.

Sada možemo preći na filmove.

1. Sumrak saga
Taj film mi je najomiljeniji. Jednom rečju: savršen je. Iako mi je omiljeni glumac Edward Cullen (koji je vampir), ja ipak više volim vukove :D 

2.Titanik
To je film zbog koga sam prvi put plakala :") Film je zaista predivno urađen, i radnja filma je veoma zanimljiva.

3. Harry Potter
Ovaj film sam gledala još kada sam imala 9 godina i od tad sam svaku epizodu pogledala po najmalje 15 puta. Nikad mi neće dosaditi. Moj omiljeni deo se zove Red Feniksa.

4. Gospodar prstenova
Na samu pomisao na hobite, drveće koje hoda, vilenjake, trolove i čarobnjake se naježim. Tako da je ovaj film pun pogodak :)


5. Zoro
Jao, kad sam bila baš mala, sam obožavala ovaj crtani, i za svaku uvodnu špicu sam sa glavnim junakom izgovarala tekst koji glasi:
"Kao Don Dijego pretvaram se da sam kukavica, ali sa maskom na licu ja jašem u noć. I svojim mačem branim pravdu jer ja sam Zoro". Smešno zvuči zar ne? Još zamislite da to govori devojčica od 5 godina. :D
A film je mnogo interasantniji i ozbiljniji, što se i očekuje.


A sada, ono što smo svi čekali - serije.

1.Smallville
Tu seriju sam počela da gledam pre mesec i po, i u jednom dahu sam pogledala 1.sezonu. Prelepa serija!


2. Lost
Hvala mojoj mami što mi je pokazala seriju :3 .Serija je prezanimljiva, non-stop ima neku radnju i tera te da gledaš dalje. Omiljeni junak mi je Sojer (koji se ne zove tako ali...).


3. Gossip girl
Kakva serija! Nikad ne znaš šta će se sledeće desiti. A ko je tračara? Ja vam neću reći, to vidite sami :) .


I to je to za ovaj post, vidimo se u sledećem. Ćao!

                 


Нема коментара:

Постави коментар