Странице

Nedeljna preporuka: Najbolja pica u Pančevu?

Zdravo pametni svete vaša štreberka ovde!
24.01.2019. napomena - Pizza Shop od skoro ima svoj sajt na kome možete poručiti  vašu omiljenu picu uz besplatnu dostavu  na kućnu adresu. Takođe, imaju i specijalne akcije u kojima ćete sigurno uživati. Aplauz molim :).
Ovakooo. Odlučila sam da vam svake nedelje u nedelji (:D) napišem po neku preporuku. Bilo to neko mesto sa dobrom hranom (kao što je ovo), bila to knjiga, neki proizvod za šminkanje ili bilo šta drugo... to će biti u ovim postovima. Danas za vas imam  post o možda najboljoj pici u Pančevu. Krenimoooo.




Svake subote se sastajem sa jednom od mojih najboljih drugarica - Ljubicom i tako kreće naša mala nedeljna avantura. Nažalost, nismo u mogućnosti  da se viđamo češće od jednom-dvaput nedeljno zbog škole ali kada se vidimo toliko vremena provedemo zajedno da nam to bude dovoljno do sledećeg puta. 
Ove subote, tačnije juče, smo odlučile da posetimo, kako svi kažu, mesto na kome se pravi najbolja pica u Pančevu - Pica Shop!


Picerija kao picerija ne izgleda nešto naročito. Tačnije, ne izgleda kao mesto gde bi pica bila ukusna. Napolju se nalazi ta neka ograđena prostorija gde su stolice i stolovi, a unutar picerije se ne nalazi nista osim velike peći, pulta gde vas uslužuju i velike staklene vitrine gde drže pice. Ali, ovde možda i najviše važi ona izreka: "ne sudite knjizi po koricama". 


Osoblje je zaista divnoooo, nasmejano je, i posluži vas sa velikim  poštovanjem (što je veoma važno jer i sami znamo koliko osoblje nekada ume da bude, u najmanju ruku, neprijatno.) 


A pica... iskreno, lepšu nisam probala.
Juče sam baš komentarisala sa Ljubicom koliko im je sve na svom mestu.  I testo, razmera i količina drugih sastojaka... onako - sve. 
Inače parče pice im košta 100 dinara dok Coca-cola  košta 70 dinara, ali ukoliko kupite picu i Coca-colu sve platite 150 dinara tako da se to
baš isplati.

Ulica i kontakt će se nalaziti na sledećoj slici:




Mesto: 8/10
Osoblje 10/10
Hrana 10/10 




6 коментара:

  1. Divan post! Originalno i zanimljivo :D
    Covece, ogladneh od ovih slika :') <3

    novi post
    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/2017/10/trick-or-treat-halloween-cupcakes.html

    ОдговориИзбриши
  2. JOJ. Kako mi se prijela pica. Šteta što ne živim u Pančevu, ali prvom prilikom ću posetiti ovu piceriju.

    New post is on my blog, visit me ----> Zaful Wishlist - Zaful Sweater Autumn 2017 Promotion

    ОдговориИзбриши
  3. Danas sam naišla na tvoj blog i već ga obožavam :D
    I još ogladnih od ovoga posta, hvala ti na tome hahah
    Super post, zapratila sam te <3

    Ako hoćeš posjeti moj blog
    tipicnateenagerka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши