Странице

My Morning Routine (Collab sa Katie)

Ćao društvo!
I konačno je došao taj dan koji sam, moram priznati, dugo isčekivala. Ovaj post je o mojoj jutarnjoj rutini kada idem u školu. Ali ovo nije običan post - ovo je collab post koji radim sa devojkom sa bloga Katie's Little Corner koja je stvarno divna. Njen blog obavezno pogledajte OVDEE! Ono što me je posebno iznenadilo je to što nas dve imamo mnoooogo toga zajedničkog. Ali da više ne dužim, nego da se "bacim" na post :D


Prvo me, kao i obično u 6:30 probudi moj hodajući alarm - mama. I nekako me velikim čudom natera da ustanem.



Palim televizor i puštam muziku za buđenje! Zatim odem u kupatilo, operem zube mojom Sensodyne pastom, umijem se Garniervom maskom za lice i namažem Niveinu soft kremu. Posle odem do kuhinje i naseckam omiljeno voće, spremno za to jutro. Ovog jutra su to bile banana i mandarina.


Odem u sobu, obučem kombinaciju za to jutro, očešljam se i stavim neki providan sjaj na usta (nikad se ne šminkam za školu). Uzmem torbu (sa već spakovanim knjigama) i stavim je u hodnik.


Obujem patike, obučem jaknu, stavim ranac na leđa, pozdravim se sa mamom i izađem iz kuće.
Najčešće me ispred kuće čeka moja najbolja drugarica Tamara da idemo zajedno u školu.

I to je to za ovaj post, i dalje mi je mnogo drago što ga radim zajedno sa tako divnom osobom. Nemojte da zaboravite da se prijavite na njen blog. Mi se vidimo u sledećem postu!!! Ćao 

P.S Otvorila sam FB stranicu , tu mi možete pisati i biti obavešteni o novim postovima. Pogledajte je ovde------> Moderna "Štreberka"

2 коментара: