Странице

Novogodišnja žurka

Zdravo svima! I evo me, bavim se stvarima vezanim za proslavu Nove godine. Do svoje 12 godine sam Novu godinu slavila sa roditeljima kod kuće, a onda sam sa 13 slavila kod moje najbolje drugarice što nameravam i sad da uradim :) .  Ovim postom odprilike želim da vam pomognem i da vam dam neke ideje šta možete da uradite da vam žurka bude zabavnija i lepša. Pa, možemo početi.

1. Društvo.
To je veoma važna stavka u pravljenju žurke. Koliko ćete ljudi pozvati,  šta oni vole, da li su svi ženskog ili muškog pola ili ćete ih zvati izmešano... To sve mora da utiče na tip žurke. Ako vas ima mnogo možete igrati razne društvene igre, gledati film. Ali, ako ste više povučen tip i želite samo jednu ili dve osobe na žurci možete praviti trač parti (nemojte misliti da sam devojka koja voli da ogovara :)), praviti kolače, slušati muziku i igrati. Za svaku varijantu postoji ponešto, sve je vaš izbor...ali bitno je da se zabavite :D.


2. Hrana i piće.
Dobro, o ovome nemam ni šta da pričam jednostano uzmete grickalice, picu, ma šta god, nekoliko sokova (gaziranih i negaziranih) i jednostavno uživajte :) .



3. Slikanje.
A da, svi znamo one "selfi devojke" koje non-stop žele, samo i samo, da se slikaju. Naravno svi hoće da se slikaju u Novogodišnjoj noći, ali mislim da je slikanje u toaletu izašlo iz mode, zar ne? Zato budite kreativni i razmislite glavom, možete napraviti "selfi studio". Kako? Sad ću da vam pokažem. Prvo vam je potreban zid koji ćete da ukrasite po vašoj želji. Onda uzmite čašu i napunite ih aplikacijama. Aplikacijama? Pa to su one naočare, brkovi i ostale stvari koje pomažu pri slikanju. Kako da se naprave? Veoma je lako, pokazaću vam!
1. Prvo uzmete olovku i nacrtajte na papiru aplikacije koje želite.
2. Zatim ih isečete i zalepite na karton.
3. Sa papira precrtajte na karton sve što ste isekli.
4. Isecite katon.
5. Obojite ga, dodajte mu ukrase ( šljokice i mašnice)
6. Uzmite lepak i drvca (od urmi, ražnjića) i zalepite na aplikaciju.
To je to slikovito imate dole: 

Kad se sve završi izgleda ovako: 


Usta mi nisu ispala baš nešto najlepše, ali vi ćete to bolje.

4. Muzika
To može da bude pop, i rok, dens, rep... i nešto narodno i strano, sve zavisi od izbora. Ne mora da isključivo budu božićne pesme, predlažem da budu neke živahne i pesme koje znate, da bi sve bilo veselije.

5.Zabava
U ovo spadaju filmovi. Najbolje je gledati Božićne i Novogodišnje jer ćete tada osetiti tu neku atmosferu. Tu spadaju: "Sam u kući 1,2,3", "Niko i božićna avantura", "The grinch", "Fred Claus" itd. Izbor je veliki tako da uživajte u slatkim mukama.
Možete igrati istina-izazov, fote, pikado, ne ljuti se čoveče, monopol.... Znam da ćete najviše vremena provesti zabavljajući se i to je stvarno sjajno. Igrajte, pevajte i uživajte, jednom godišnje je doček Nove godine (ne računajući reprizu)
Želim vam da se divno provedete u svojoj Novgodišnjoj noći i budete srećni i veseli. Pozdrav do sledećeg posta...ili godine :D

6 коментара:

  1. Sjajan post! Svidja mi se, mislim da si sve obuhvatila sto jw bilo potrebno! :D Meni dolazi najbolja drugarica, pa svakako neke od tvojih ideja mnogo pomazu! Hvala! <3

    Novi post blogteenqueen.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Jao pa hvala ti mnogo, drago mi je što sam pomogla :)

    ОдговориИзбриши
  3. Bas zanimljiv post, mnogo mi se dopada ideja za selfie kutak, bas je dobra :)

    Pogledaj novi post na mom blogu, novogodisnje iznenadjenje :))))

    katieslittlecorner.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post! Imaš predivan blog! <3

    Ako želiš pogledaj moje i učlani se ako ti se sviđaju :

    http://staliaisbae.blogspot.ba/2016/01/teenwolfwiki-part-8.html
    http://living-like-v.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши